Welkom op de gloednieuwe website van PMT Breda! Om eerlijk te zijn had het best wat voeten in de aarde om deze site in de lucht te krijgen. En dan heb ik het niet over het technische laatste stukje waardoor jullie nu deze site kunnen bezoeken, maar over de weg daar naartoe. Perfectionisme, uitstelgedrag, tomeloos enthousiasme, keuzestress, twijfel, te weinig uren in een dag en uiteindelijk erachter komen dat het heus niet zo erg is om een beetje hulp te vragen en niet perfect ook goed is. Best leerzaam, zo’n site bouwen!

Trots ben ik op het eindresultaat! Vanaf nu ben ik als het goed is veel makkelijker te vinden door verwijzers, ouders en kinderen in gemeente Breda en daarmee hoop ik nog meer kinderen en jongeren te kunnen begeleiden door middel van ervaren, bewegen en doen.

Verder is het schooljaar bijna ten einde. Dat betekent dat PMT Breda binnenkort ook eventjes met vakantie gaat. Deze tijd ga ik gebruiken om tot rust te komen in Indonesië, nieuwe ideeën uit te werken en nóg meer bekendheid te creëren voor PMT Breda en psychomotorische therapie in het algemeen. Daarom zullen er in de zomervakantie geen sessies plaatsvinden. Wel is het mogelijk om alvast nieuwe afspraken in te plannen voor het nieuwe schooljaar.
Bij deze wens ik iedereen alvast een hele fijne vakantie. Geniet van elkaar, speel, rust uit, verwonder je en… haal adem. Dan gaan we er in het nieuwe schooljaar weer vol goede moed tegenaan!

Groet,
Rozemarijn
PS. Zie je nog een foutje, werkt iets niet goed of wil je me gewoon laten weten wat je van de nieuwe site vindt? Stuur me dan gerust even een berichtje!